top of page

Mail ons voor meer info of om te bestellen

Omschrijving

Tonijn bevat een breed gamma aan vitaminen, mineralen en voedingsstoffen, waaronder antioxidanten, eiwitten, selenium, kalium en ijzer, om er maar enkele te noemen. Het is rijk aan eiwitten, laag vet en calorieën en is een uitstekende bron van de essentiële omega-3 vetzuren 


Zoete aardappel kan worden beschouwd als een zeer hoge kwalitatieve bron van koolhydraten - een goede bron van energie in diervoeding. Dit complex koolhydraat, met een lage glycemische index (GI)- zorgt voor een trage omzetting van koolhydraten in bloedsuiker (glucose)- waardoor het een langer gevoel van voldoening en energie geeft. Verder bevat zoete aardappel veel vitaminen – (o.a. vitamine A en is rijk aan vitaminen C en B6) en diverse mineralen zoals mangaan, koper en kalium en vezels. 


Broccoli: Broccoli is zowat de ‘koning’ onder de groenten, is zeer gezond en bevat veel voedingstoffen en natuurlijke antioxidanten. Rijk aan vitaminen en mineralen.

Samenstelling

Tonijn & Zalm 50% (waarvan 26% vers bereide Tonijn,19% Gedroogde Zalm, 3% Zalmolie & 2% Visbouillon), Zoete Aardappel (24%), Erwten (9%), Aardappel (12%), Bietenpulp, Lijnzaad, Omega-3 supplement, Vitaminen en Mineralen, Groentebouillon, Broccoli (0,3%), FOS (92 mg / kg), MOS (23 mg / kg).

Analytische bestanddelen

  • Ruw eiwit 26%

  • Ruw vet 14%

  • Ruwe vezel 3%

  • Ruwe as 8%

  • Vocht 8%

  • NFE 41%

  • Omega 6 1,3%

  • Omega 3 2,6%

  • Calcium 1,2%

  • Fosfor 1%

bestanddelen.PNG

NUTRITIONELE ADDITIEVEN

Vitaminen: Vitamine A 15.000 IE, Vitamine D3 2.000 IE, Vitamine E 95 IE

Spoorelementen: Zink (zinksulfaatmonohydraat) 50 mg, IJzer (ijzer (II) sulfaatmonohydraat) 50 mg, Mangaan (Manganous Sulphate Monohydrate) 35mg, Koper (Copper (II) sulfaat-pentahydraat) 12 mg, Jodium (calciumjodaat) Watervrij) 1 mg

logo - eigenschappen.PNG

Tonijn, zoete aardappel & Broccoli

Energie

Level (*)

PAW-Eend.JPG
371 kcal / 100 g

Volwassen

(* indien beschikbaar voor verschillende grote van rassen, zal de verhouding van in samenstelling verschillen )

bottom of page