top of page
Agenda

organiseert DOG'XPERIENCE

Dog4You-kleur.png

Waar? Craywinckelhof, staatsbaan 263, 3210 Lubbeek

Wanneer? Zondag 12 september 2021, doorlopend van 10u tot 20u

Wat?

  • Dog'Xperience is een beurs voor kleine/opstartende hondenbedrijfjes met voor elke hond wat wils

  • Een plein vol met foodtrucks eentje voor onze viervoeters en een uitgebreid aanbod voor de hondenbaasjes

  • Entertainment van de bovenste plank met workshops, demonstraties, een zoekactie en springkastelen voor de kids

  • De ideale gelegenheid om je hond te laten fotograferen door onze binnen- of buitenfotograaf

227838276_541900753693000_2750607345907351443_n.jpg

Doggy Dance

Hand.PNG

Programma

10:00   Opening Dog'Xperience, beurs & foodtruckplein zijn doorlopend open

10:30   Start workshop 1 -  "handgemaakte drink/eetkom" (zie Karo Ceramics)

11:30   Demo Doggy Dance

13:00   Demo Treibball

14:30   Start workshop 2 - "handgemaakte drink/eetkom" (zie Karo Ceramics)

14:30   Demo Doggy Dance

17:00   Bekendmaking winnaars "zoekactie"

19:30 - 20:00   Afsluiting 

180890984_284844833086957_7647547002637806174_n.jpg

Treibball

Programma
Hondenbedrijfjes

HONDENSHOPS

Foxbow1.jpg
FOXBOWS1.jpg

FoxBows.co


Zelf was Bo op zoek naar halsbanden die of te wel krachtig genoeg waren of te wel waterproof waren. Hierdoor is ze gaan experimenteren met biothane en PVC webbing. Elke halsband is handgemaakt en met zeer veel liefde en plezier. Aangezien ze ook afgestudeerd is als dierverpleegkundige kan je bij haar ook terecht voor tips en tricks voor een nieuwe halsband samen te stellen naar de wensen van jouw en die van jouw hond.

WITH HER TAGS.

Elody is sinds februari gestart met With her tags. Dit is een klein bedrijf dat gespecialiseerd is in handgemaakte ID-tags van resin. Elke tag is handgemaakt met veel liefde en uniek op zijn eigen manier. Ze vind het heerlijk om dit te doen!
Het maakt haar vooral blij om deze kleine meesterwerken te maken
en jullie huisdieren te zien stralen ermee!

Withhertags1.jpg
Tags1.jpg
Genkoutoure.png
Gekouture1.jpg

GENKOUTURE

Bij Genkouture kan je matching armbanden & halskettingen vinden voor baasje & hun vriendjes. Een dagje op stap of een evenement, en je wilt jouw viervoeter meenemen, het is toch zo leuk om iets matching te hebben samen met jouw trouwe vriend !Eerlijk jij wilt er toch ook altijd Fancy uitzien, en stiekem wil je toch ook dat die kleine vriend naast jou er perfect uitziet !
 

PAWS and BALANCE

Paws and Balance  is een naam die zowel over het lichamelijke als het geestelijke gaat, bovendien is het een woordspeling. 'Paws' is het Engelse woord voor pootjes, maar kan ook verstaan worden als het Engelse woord voor pauze. 'Balance' of balans is belangrijk op zowel fysiek als psychologisch vlak. Met deze naam worden beide aspecten in het licht gezet.

Bij paws and balance zijn beide aspecten even belangrijk en zoek ik naar een fysieke, emotionele en psychologische balans om uw huisdier weer vlot en vrolijk door het leven te laten gaan. Je kan dan ook bij Paws and balance tercht voor 
therapeutische massage, manuele therapie, stretching, lasertherapie, hydrotherapie, ...

 

298799d7.png
hydro.JPG

PAWPARTY

Het team van Pawparty bestaat uit Valerie en Hanne, deze toffe dames zorgen voor de ideale homeparty voor hond en baasje.
Wat ze doen? Normaal komen ze langs op een door jou gekozen plaats, en die toveren ze om tot een winkeltje. Samen met je genodigden kunnen jullie gezellig shoppen, voor je viervoeter en jezelf! De gastvrouw en gasthond worden extra verwend door de aankopen die gebeuren en ook krijgen ze een gepersonaliseerd welkomscadeautje.

 

Markey's Creations

Bij  Margot van Marky's Creations kan je terecht voor onder andere handgemaakte halsbanden & lijnen. Al meer dan 4 jaar maken zij producten uit paracord & PPM. Wat begon bij 1 halsband voor Kyrah (vandaar ook Marky's 🐶) leidde al snel tot een klein bedrijfje. Kies zelf je kleuren, het model, de sluiting,... De mogelijkheden zijn eindeloos 🤩 Gepast voor alle honden, van chihuahua tot Duitse dog! 🐾
Er is voor ieder wel wat wils aan onze stand. Toch niet gevonden wat je zoekt? Bestel dan ter plekke wat je graag zou willen aan een speciaal prijsje 😉

 

Marky's creation.jpg
Markys1.jpg

Silver PAWS

silver_edited.png

Zilveren juwelen 💍 geïnspireerd op dieren 🐾🐾 en met een missie!


Een ideaal geschenk voor iemand die van dieren houdt of om zelf mee te blinken.

De juwelen van Silver Paws worden in Bali door locals gemaakt en daarmee steun ik een non-profit organisatie BAWA (Bali Animal Welfare Assosiation) die er alles aan doet om dieren op hun eiland een beter leven te geven.


Hou jij ook van 🐶 🐱 en al de rest met pootjes 🐾🐾?

Wil jij graag voor hun het verschil helpen maken?


“ Buy One 💎 Save One 🐾 “

Pawparty.jpg

SIS&DOG

Melissa is trotste eigenaar van het bedrijf Sis & Dog waarbij alles gaat om de liefde en vreugde van hondjes en baasjes.
In hun shop kunt u rond gaan snuffelen voor handgemaakte bandana's, bowties, halsbanden, riemen, snuffelmatten, snuffelballen en nog veel veel meer. 

Sis & Dog is het enigste bedrijfje afkomstig van Nederland. Zij waren zo enthousiast dat we geen nee konden zeggen ;-). 

Sis&Dog.jpg
Georges'stuff.jpg
Georges1.jpg

Georges'stuff

'Georges' Stuff is een startende webshop waar hondenspulletjes verkocht worden. Op het evenement ga je bij ons speeltjes terugvinden van ZippyPaws, P.L.A.Y., Kong en Fringe Studio. Ze hebben specifiek kozen voor deze merken omdat ze super fan zijn van hun design en kwaliteit. Georges ( hun hond) testte met veel plezier al heel wat speeltjes uit. 

Proud Dogs - Proud Cats

Hun lederen halsbanden en leibanden zijn uniek en worden handgemaakt in hun eigen atelier. Ze zijn vervaardigd uit 100% plantaardig gelooid rundleder.
U kiest zelf de kleur, de afmetingen, de afwerking, geborduurd met naam of niet, eventueel gevoerd met een zachte lamsnappa.

Wij hebben een 20-tal jaren ervaring met graveren, bedrukken en borduren, zodat wij ook unieke gepersonaliseerde stukken kunnen maken voor zowel u als uw huisdier.
Een paar voorbeeldjes hiervan:

  • Waakbord, eventueel met foto van uw huisdier.

  • Sherpa fleece deken met naam.

  • Fotoborduren

  • Koffietas bedrukt met foto van uw viervoeter of tekst.

Proud dogs - Proud cats.png
proud.jpg
LOGO TOUTDELOU zonder achtergrond.PNG
pet.JPG

Toutdelou

Toutdelou is een Belgisch merk dat weeshondjes steunt met fashionable T-shirts en sweaters en accessoires voor dogmoms.
Hun origineel design bestaat uit het geometrisch portret van het hoofdje van ons eigen bulldogje, Lou. Al hun  toutdelou items worden eigenhandig bedrukt met jouw favoriet design in hun atelier, geen massa productie dus.

10% van onze opbrengst gaat naar MLM-Bullies, een opvanghuis voor engelse en franse bulldoggen in nood. Isabelle & Roland richtten in april 2019 MLM-Bullies op uit passie voor het ras engelse en franse bulldoggen. ondertussen hebben ze al heel wat hondjes opgevangen en herplaatst & dat slechts in 2 jaar tijd!
De hondjes krijgen er de nodige medische zorgen, eten en vooral héél veel liefde! Wij vinden het fantastisch dat we hen dankzij jullie kunnen helpen!

Workshop

Karo Ceramics

Tijdens het evenement hebben jullie de kans om een eigen drink/eetkom te maken voor jullie geliefde viervoeter tijdens de workshop van Karo Ceramics fo Pets. 

Het is een workshop handopbouw waarbij jullie gedurende 2,5u jullie creativiteit kunnen laten gaan. Alles dat jullie maken wordt gebakken en geglazuurd in de kleur naar keuze, dit kunnen 1 of meerdere kommen zijn! 

Inschrijven kan via deze link: 

nl.karo-ceramics-for-pets.com/product-page/event-12-09-shop-small-support-local 

Karo_edited.png
karo1.JPG
Acacanis.PNG
IMG_20210817_212313.jpg

ACUCANIS

Acucanis is een jonge praktijk die zich richt op een natuurlijke ondersteuning van de hond.

Door het inbrengen van dunne naaldjes in zogenaamde acupunctuurpunten, kan de balans in het lichaam hersteld worden.

Zowel musculoskeletale (dysplasie van heup/elleboog, pijn, artrose,...) als neurologische (hernia, degeneratieve myelopathie,...) problemen kunnen verminderen dmv acupunctuur. Maar ook bij andere klachten kan acupunctuur verlichting geven.

Tijdens het evenement zal er een video-demonstratie van een acupunctuurbehandeling in de praktijk getoond worden. Ideale gelegenheid om al je vragen omtrent acupunctuur te stellen. Wie op zoek is naar een origineel cadeau, kan een waardebon (verkocht in een mooie decoratieve verpakking) voor een acupunctuurbehandeling kopen. 

De Link

Na jarenlange ervaring in meubelmakerij, stoffering en schrijnwerkerij én een grote passie voor honden, hebben wij beide samengebracht en “De Link” opgericht.

Onder het motto “het oog wil ook wat” maken wij interieurspullen voor honden zoals eet- en drinkstaanders in steigerhout, binnenhuiskennels, meubels met ingebouwde kennels, hekwerk, autokennels enz voor de geliefde viervoeters. Bovendien kan u bij ons ook terecht voor het ombouwen van mobilhomes om in alle comfort en veiligheid te reizen met honden.

De-Link.PNG
piratenrun.JPG
Fotografen
Marble Surface

FOTOGRAFEN

BUITENFOTOGRAAF

Ina Mathues.png
TOBY&MILA10.jpg
foto ina.JPG

Binnenfotograaf

Muran.png
Muran1.PNG
Muran2.PNG
* Voor geen van onze fotografen is er reservatie vereist! 
** Op het evenement zelf kan je beslissen of je fotoshoot wenst van je viervoeter! 
*** Een korte fotoshoot duurt ongeveer 20 minuten
image0 3_edited.png

Foodtruckplein

Untitled_edited.png
secret.png
compleat.png
Pupplants.png
b6ee32_134670ea54dd48ad9e78251255a35e89_mv2_d_3658_3400_s_4_2.webp
Logozwart.png
SAPPIG LOGO DEFINITIEF png.png
utaste.png
*Door op het logo te klikken wordt je automatisch doorgestuurd naar de website deelnemers! 
Foodtrucks
Kinderen

Voor de kinderen

Voor de kinderen zijn er twee verschillende springkastelen voorzien.

Een heus hindernissenparcours en een kleinere springkasteel voor de jongere kindjes! 

De kinderen (en volwassenen) kunnen zich ook bij de ingang inschrijven voor een speurwedstrijd. De vijf beste krijgen een leuke woofiebag met daarin verschillende spulletjes voor jullie hond

en natuurlijk iets lekkers voor de kinderen! 

piratenrun.JPG
bottom of page