top of page

Over ons

Al meer dan 25 jaar maken honden een belangrijk deel uit van mijn gezin, de kinderen zijn ermee opgegroeid en samen met mijn dochter is de passie voor honden steeds groter en groter geworden. Ondertussen heeft ons gezin al vijf honden gekend, elk met een ander karakter en elk vroeg een licht andere aanpak in opvoeding & training, maar dat is vanzelf-sprekend toch! Het resultaat was altijd hetzelfde, zeer goed gemanierde honden, waar we overal mee kunnen komen, fijne stress-vrije wandelingen maken en trots wel eens een complimentje opstrijken. Het opvoeden van honden kende voor ons geen geheimen meer. Althans dat dachten we!

Met onze vierde hond, Mila, pakte het allemaal anders uit, onze opvoeding en aanpak werkte in de eerste weken, maar na 6 maanden werd ze ineens onhandelbaar, wandelingen werden een hel, ze trok aan de leiband, ze vloog uit naar alles en iedereen, .... Kortom, we zaten met onze handen in de haren. We werden aangeraden om Mila naar een asiel te brengen of haar te laten inslapen, maar onze liefde voor Mila was te groot en dus zijn we onze zoektocht gestart, we zouden niet opgeven.

Veel literaire studies hebben we gelezen, hondentherapeuten geraadpleegd, verschillende hondentrainers aangesproken, … en uiteindelijk hebben we een hondentrainer gevonden die een unieke, zeer gestructureerde aanpak & methode heeft, dit was de oplossing voor Mila. Het was hard en intensief trainen maar we hebben er enorm veel van geleerd, met een gelukkige hond als resultaat. We genieten terug samen met onze honden van lange en fijne wandelingen (met en zonder leiband), reizen naar het buitenland, … Voor ons de perfecte honden.

Velen hebben ons door die harde periode zien spartelen, enkele dachten zelfs dat het ons nooit zou lukken. We wandelen vaak en worden regelmatig aangesproken en bevraagd, daarom hebben we beslist om het geluk dat we hieruit halen en de kennis die we hebben opgebouwd, te delen met andere hondenbaasjes.

DSC_3172.JPG
Over ons

Onze COACHES IN ACTIE met hun eigen honden

Onze Coaches

130769723_427914761690934_55264437011167

Gezel Eric

Hondencoach

Mijn passie voor honden is met de jaren gegroeid. Over de jaren heen ben ik trotse eigenaar van Duitse Herders, een Beauceron en tenslotte een Australische herder. De ervaring en kennis van honden en hun opvoeding wil ik graag delen zodat honden en hun baasje kunnen groeien in geluk. Dit aan de hand van concrete tips en praktische lessen.

82133715_474983646724730_340767667240357

Gezel Ymke

Hondencoach

Ik kan wel zeggen dat de passie en liefde voor honden met de paplepel is meegegeven. Het is onmogelijk om mijn leven voor te stellen zonder het gezelschap van honden. Deze liefde en gedrevenheid om het beste uit je hond te halen wil ik dan ook graag delen met medehondenliefhebbers. 

Alle video's

Alle video's

Nu bekijken
Onze coaches
In Actie
Hondjes in trainin

D4Y-vriendjes