top of page
Castle Van Horst in Belgium.jpg

Foto's uiterlijk 06/05 beschikbaar (zie Activiteiten)

organiseert   Dogsurvival  2° editie 

Na het succes van onze dogsurvival van vorig jaar is het weer tijd om de avonturier in onszelf en onze viervoeters te omarmen! En deze 2° editie belooft een eptisch avontuur te zijn waarbij de band met jouw viervoeter centraal staat!

Waar? Kasteel van Horst (Horststraat 28, 3220 Holsbeek)

Wanneer? zondag 28 april 2024, van 10u tot 12u30

Wat mag je verwachten?

In samenwerking met de jeugddienst van Holsbeek is er een parcours uitgestippeld van 5km op het domein van het Kasteel van Horst waarbij je vele hindernissen kan trotseren. Deelnemers kunnen het parcours wandelen of lopen. Het omvat diverse hindernissen, waaronder wateroversteken, klimpartijen, kruipzones en modder .... veel modder. Voor de durvers zelfs een zwempartijtje. Samengevat, voor iedereen wat wils!

Kortom, het is geen gewone wandeling in de bossen! Onze Dogsurvival is een kans voor jou en je hond om samen te werken, hindernissen te overwinnen, de finish te bereiken en plezier te hebben. Het parcours zal een mix zijn van zowel natuurlijke obstakels en door de mens gemaakte hindernissen in alle gradaties van eenvoudig tot uitdagend.

We hebben voor deze editie geopteerd voor een recreatieve dogsurvival. Er zullen dus geen tijden bijgehouden worden en ook het nemen van hindernissen zal niet geregistreerd worden. Je hebt dus de vrijheid om het parcours te wandelen of te lopen en je kan zelf beslissen of je de hindernissen neemt of niet.

Na afloop kan je jezelf opfrissen in de voorziene buiten douches en kan je een hapje en een drankje benuttigen bij de drankstand van jeugdraad Holsbeek.

Voor alle deelnemers is er een aandenken aan deze dogsurvival voorzien. Doorheen het parcours zijn er verschillende gelegenheden om foto's te nemen.

Hoe inschrijven?

 • Individuele deelnemers (1 baasje met 1 viervoeter) kunnen zich inschrijven via onderstaande knop

 • Combi deelnemers (1 baasje met 1 viervoeter + extra loper/wandelaar) via onderstaande knop
  afrekening extra loper/wandelaar gebeuren cash ter plaatsen @ de inschrijvingstafel

 • Groepen sturen een mail naar info@dog4you.be met vermelding van naam deelnemer(s), namen, geboortedata & rassen van de honden. Inschrijvingen zijn definitief na betaling, inschrijvingen via mail ontvangen een betaallink

Nog enkele belangrijke richtlijnen:

 • Door het inschrijven verklaar je je akkoord met het reglement

 • Per 10 minuten starten er maximum 10 deelnemers

 • Het parcours loopt over onverharde wegen (niet op de openbare weg), door waterweg en er is zelfs de mogelijkheid om samen met je hond een stukje te zwemmen. Er zijn dan ook douches voorzien voor achteraf.  

 • Deelnemers hebben respect voor andere deelnemers & wandelaars en laten deze passeren.

 • Honden blijven tijdens de dogsurvival aangelijnd, tenzij anders aangegeven door de vrijwilligers

 • Je hond is ouder dan 10 maanden en verkeerd in goede gezondheid

 • Inschrijvingsgeld bedraagt 18€ (+ 3€ per extra loper/wandelaar)

 • Nog vragen? stuur gerust een mailtje naar info@dog4you.be

VOLZET

volzet

volzet

VOLZET

bottom of page